HTML

Hívatlan látogatók

Tavasszal hangyák, nyáron szúnyogok, ősszel egerek..... mindig van valami irtani való a háznál. Nem kell feltétlenül vegyszerekhez nyúlni, megoldást kínálnak az ultrahangos riasztók. Ha mégis a hagyományos módszert választod, abban is adunk segítséget.

Szúnyogok elleni természetes védekezés

2015.08.02. 23:37 pillangó01

www_ultrahangosriaszto_hu_1.jpg

Hét természetes módszer, hogy megóvd magad a szúnyogoktól!

 

1. A szúnyogok nem kedvelik a szegfűszeg illatát. Törj össze egy keveset, majd áztasd be egy kis tálka vízbe. Tegyél ilyen tálkákat a szoba több pontjára.

2. Szintén szegfűszeges ötlet: egy citromba szúrkálj néhány szál szegfűszeget, és tedd az ágyad mellé. Ha a citromot egy kis pálinkával is meglocsolgatod, a hatás fokozódik.

3. A füstöt különösen nem kedvelik a szúnyogok. Ha olyan füstölőt használsz, emelynek szegfűszeg vagy citrom illata van, dupla hatást érhetsz el.

4. Eukaliptusz, citrom vagy szegfűszeg illatú illóolajokat önts mécsestartóba, és párologtasd.

5. Kis tálkákba ecetet vagy almaecetet öntve, és ezeket a lakás különböző részein elhelyezve szintén szúnyogriasztó hatást érhetsz el.

6. A diófalelevél főzete is irtózattal tölti el a szúnyogokat. Tölts belőle kis csészékbe, és tegyél belőle több helyre a lakásban.

7. Nevelj az ablakpárkányon rozmaringot vagy macskamentát. Ezek illata szintén riasztja a szúnyogokat.

 

Ha azonban nem szeretnél sok időt tölteni a szúnyogok elleni védekezéssel, próbáld ki professzionális szúnyogriasztó szereinket.

Ultrahangos szúnyogriasztó:  teljesen veszélytelen. Sem vegyszereket, sem más veszélyes anyagot nem tartalmaz. Az ultrahang teljesen természetes módon véd. Hatására a szúnyogok megzavarodnak, és észvesztve menekülnek a védett területről.

Lakóhelyiségbe ajánlom a hálózatra csatlakoztatható változatot,

Kertbe, teraszra javaslom az elemes változatot.

Párologtatós megoldás folyadékkal vagy lapkával itt található.

Maradt kérdésed?  Mindenre választ kapsz itt: ultrahangosriaszto@gmail.com   mobil: 0630-474-4785

Rendelhetsz a www.ultrahangosriaszto.hu oldalon.

 

Szólj hozzá!

Címkék: szúnyogriasztó szúnyog elleni védekezés

A bejegyzés trackback címe:

https://kartevoirto.blog.hu/api/trackback/id/tr497674916

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása