HTML

Hívatlan látogatók

Tavasszal hangyák, nyáron szúnyogok, ősszel egerek..... mindig van valami irtani való a háznál. Nem kell feltétlenül vegyszerekhez nyúlni, megoldást kínálnak az ultrahangos riasztók. Ha mégis a hagyományos módszert választod, abban is adunk segítséget.

Vakond elleni védőháló a szép kertért

2015.05.02. 23:17 pillangó01

A nyár közeledtével egyre gyakrabban jut eszembe, hogy az idén milyen munkákat terveztem a kertben, és ezek közül mit nem tettem még meg.

Tavasszal az ültetések, a virágok, a gyümölcsfák körüli munkák jelentették a legfontosabb munkákat, nyáron pedig inkább a hűsölés lesz fontos. Kinek van kedve komoly munkát végezni a nyári, tomboló hőségben? Bár igaz, hogy a tavalyi nyár éppen nem ilyen volt. A sok eső miatt locsolni sem nagyon kellett, viszont a kertben dolgozni sem tudtam.

Most, a tavasz közepén végre jó idők következnek, és nekiállhatunk a kert rendbetételének is.

A kertrendezés egyik fontos eleme a vakond elleni védekezés, hiszen ki szeretné a gondosan elegyengetett és gyepesített kertjében a szorgalmas vakond halmocskáit látni.

Védekezz ellenük vakond elleni védőhálóval. Ez a megoldás egyszer's mindenkorra véget vet a bosszúságoknak. Egyszeri beruházás, egyszeri munka, és évtizedeken keresztül tartó nyugalom... azt hiszem, megéri a fáradságot.

Részletes leírás a vakondhálóról és telepítéséről ezen a linken található, kattints ide a telepítési útmutatóért.

Keress minket a Facebookon is!

Szólj hozzá!

Címkék: vakondháló vakond elleni védőháló vakond elleni védekezés

A bejegyzés trackback címe:

https://kartevoirto.blog.hu/api/trackback/id/tr736643087

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása